GalliBio®
Fertilitzant orgànic ecològic procedent de Gallinassa apte per a agricultura ecològica.
Galli Bio especialment dissenyat i pensat per a cultius extensius certificats en agricultura ecològica.
Especial per a...
Beneficis del fertilitzant
Per al culiu
- El seu contingut en NPK el converteix en un abonat de fons únic.
- La seva relació C/N assegura la disponibilitat del nitrogen des del #minutzero, #Readytogo.
- Conté un nitrogen d’efecte molt ràpid.
- Aporta matèria orgànica estable que genera un alt contingut en Humus.
Per a l'agricultor
- Realitzem la fertilització orgànica i mineral en una sola aplicació.
- Per a tota mena de cultius EXTENSIUS es pot utilitzar com a adobament de fons complet.
- Millora el contingut de matèria orgànica en el sòl
Per a la collita
- Incrementa la producció.
- Incrementa el pes específic.
Formats disponibles
Big bag
Granel
T'interessa aquest producte?
Deixa'ns les teves dades i t'enviarem un SMS perquè puguis descarregar tota la informació.
Productes relacionats
NUBIECOL C
Família de fertilitzants ecològics formulats i pensats per a satisfer cultius ecològics d'alt rendiment.
Fem compostat ecològic
Fertilitzant orgànic ecològic fabricat per a ser la base dels nostres fertilitzants ecològics elaborats #masamareECOs
Nubiecol Nitro
Família de fertilitzants ecològics formulats per a cultius biològics amb altes necessitats de nitrogen.
Articles
La Importància de les 3M’s
La relació entre la Matèria Orgànica, els Microorganismes i els Minerals possibilita que la planta pugui absorbir aquests 35 nutrients. Saber com s’interrelacionen aquests 3
Informes i estudis
Ensayo sobre la Repercusión en la Producción de Olivos en Extremadura utilizando Fertilizantes Órgano-Minerales CTAEX – Extremadura. Cultivo de Olivar Súper intensivo 2021, 2002, 2023.
Durante los últimos tres años, INPROG–CTAEX (Centro Tecnológico Nacional Agroalimentario Extremadura) y VINAOLEO colaboran estrechamente en la elaboración de un
Repercusión económica de los datos del ensayo 2017-2020 sobre MANZANA Gala, IRTA – Mas Badia – Girona
Estudio que Inprog ha desarrollado de forma conjunta con el Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentaria.