Fertilitzant per a préssec, nectarina i paraguaià
En INPROG desenvolupem fertilitzants per a fruites de pinyol, destinats a incrementar la producció, així com per a aconseguir el correcte desenvolupament de la planta i assegurar una òptima collita.
Amb vint anys d’experiència en el sector, INPROG desenvolupa el millor fertilitzant per a préssec, nectarina, paraguaià i prunera: FORTEC-FR® COMPLET que obté alts rendiments, àmpliament demostrats, en més producció, major calibre i un nombre superior de peces.
FORTEC-FR® aconsegueix de manera general incrementar fins a un 15% la producció de fruita i fins a un 12% més de peces de major calibre.
FORTEC-FR® és la nostra gamma més completa de fertilitzants òrgan-minerals dissenyats i desenvolupats per als cultius més exigents.
Registra’t i descarrega’t la nostra fitxa tècnica de fertilització per al cultiu de fruita de pinyol.
01
Incrementem
la Producció
En INPROG hem demostrat la superioritat en producció del nostre Fertilitzant òrgan-mineral FORTEC-FR® enfront dels fertilitzants químics i així ens ho transmeten els nostres clients.
L’objectiu dels productors de fruita de pinyol és obtenir altes produccions amb una qualitat excel·lent. D’aquesta manera, aconsegueixen rendibilitzar les seves explotacions.
FORTEC-FR®, a nostra gamma Premium en fertilitzants òrgan-minerals, supera àmpliament, en quantitat i qualitat, als fertilitzants químics.
Incrementem
Calibres
i Brix
El contingut de sucre (graus BRIX) en aquests cultius està lligat a diversos nutrients, com ara sofre, potassi, magnesi i microelements.
La falta de qualsevol d’ells dificulta la síntesi d’aquests sucres en el fruit.
Fortec a la Carta: a INPROG fabriquem les nostres gammes de fertilitzants amb l’objectiu de poder donar solució a una nutrició total i equilibrada i, en particular, per a la millora dels graus brix i l’augment dels calibres.
A
Cultiu
equilibrat
Fortec – FR® controla el vigor per a evitar una producció excessiva de fusta. D’aquesta manera aconseguim que els nutrients es dirigeixin al fruit. El nostre nitrogen orgànic i els nostres microelements són part de la solució.
B
Estabilitat de les produccions
Fortec – FR® assegura el quallat i evita la caiguda dels fruits. L’aportació dels microelements sofre i nitrogen orgànic d’alliberament prolongat aconsegueix augmentar les reserves de l’arbre per al repòs hivernal. Així, la floració i el quallat són optims.
C
Reducció de Alternances
L’aportació de microelements, potassa complexada i de nitrògens orgànics d’alliberament prolongat aconsegueixen minimitzar les alternances de la fruita de pinyol.
ReadyToGo és el mètode patentat per INPROG que permet una disposició immediata dels nutrients minerals aportats i d’una matèria orgànica d’alta qualitat i grau d’humidificació.
04
Prevenim Mancances Nutricionals Lleus
L’abonat amb FORTEC-FR® aporta els nutrients més escassos o de menor disponibilitat des de l’inici del cicle vegetatiu.
En fruites de pinyol són:
Calci / Ferro / Zinc / Manganès/ Molibdè / Sofre / Bor
05
Aportem els Nutrients
Claus
La gamma FORTEC-FR® i la gamma NUBIECOL® contenen de manera natural gran quantitat d’aquests 4 elements, solucionant de manera fàcil, directa i eficient la fertilització dels fruiters.
En el fruiter de pinyol hi ha quatre elements nutricionals que són claus per a obtenir alts rendiments:
sofre
Els nivells adequats de sofre en el sòl promouen un òptim contingut de clorofil·la i una coloració més intensa de la fruita, afavorint la producció de polifenols.
potassi
Els adequats nivells de potassi promouen la concentració de brix i afavoreixen la coloració òptima del fruit.
zinc
Una adequada presència de zinc optimitza el potencial productiu del cultiu, promovent una producció òptima de sucres complexos i afavorint el desenvolupament adequat dels calibres.
manganès
L'ús intensiu de quelats de ferro bloqueja aquest element en el sòl. Aplicar manganès incorporat en la matèria orgànica redueix l'efecte de bloqueig.
06
Efecte acumulatiu en fruiters de pinyol
ssaiL’aplicació, any rere any, dels productes FORTEC-FR® i NUBIECOL®milloren la producció del fruiter d’os tant en calibre del fruit com en els rendiments bruts i nets per hectàrees.
Aquesta és la conclusió que s’ha obtingut amb l’Assaig en el Cultiu de l’Olivera elaborat por CTAEX (Centre Tecnològic Agroalimentari d’Extremadura) sobre el cultiu de de l’olivera.
Aquest mateix efecte el constatem en el cultiu de la pomera realitzada per IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària): Estudi econòmic de producció en cultiu de la poma.